ToXiC
Programı çözebildiğim kadar size anlatacagım yazmadıgım yerleri siz kurcalayarak bulabilirsiniz.Programı çalıştırırken kendi web sitesine giriyor başka ek yazılım yonlendırme bişey bulunmamaktadır.
FLOOD > SMİLE :
Karşı tarafa peşpeşe istediğiniz kadar smiley gönderip flood yapabilir karşı tarafı deli edebilir hatta abartırsanız msnini kitleyebilirsiniz.
FLOOD > PM
Burdaki 4 boşluga istediğiniz cümleleri yazıp yanlardan da iconları secip Flood dediğinizde kişisel iletiniz bu 4 cumle değişimli olarak kişisel iletinizde gösterilir
FLOOD > TEKST
Buda klasik flood şekli istediğiniz yazıyı yazıp 1 yazan yere kaç kere gönderilmesini istediğinizi yazın. 0,1 yazan yerede süresini yzıp flood yapabilirsiniz.
PM > @UOTE
Burada kişisel iletinizi sizin belirlediğiniz süreler çercevesinde değiştirebilirsiniz.
PM > SCROLLER
Yazdığınız mesajın Kişisel İletinizde daktilo gibi harf harf yazılmasını saglıyabilirsiniz.
Msn bölümü altındaki menüler hata verdi deneme fırsatı bulamadım
FUN > NİCKSYTLER
Farklı nickler oluşturabilirsiniz sag taraftaki menude farklı süsler bulunmaktadır.
FUN > LOGO
Buradan süslemeli yazılar oluşturabilirsiniz.
FUN > BREEZAK TALKER
msNDe BiRİyLE KoNUsuRKen YAda başKA BİR alAna bU şeKiLDe yANİ haRfleRİn baZıLArı kUcuK BAzıLaRI BuyuK yaZI YAzaBiLirSİnİz.
Açıklamadıgım yerleri siz kurcayalarak bulabilirsiniz
indirNot: Kişisel ileti bölümüne bir yazı geliyor ne dinliyorum özelliği aktif ettiğinizde müzik çalmazsa o yazı orda kalıyor nasıl gidecegini şimdilik bulamadım sonra bana suç atmayın