Tayyib ile Bush ilk buluşmalarında birbirlerine hava atarlar. Bush Tayyib'e "bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü diriltiriz" der.
Tayyib altta kalmaz ve o da "bizdeki teknoloji çok farklı, bu sayede partimizin bütün elemanları 100 metreyi 3 saniyede koşmayı beceriyor" der.
Türkiye' ye döndüğünde Tayyib' i bir düşünce alır. Danışmanlarını çağırır ve attığı palavrayı anlatır. "Haftaya Bush geliyor, yalanımız ortaya çıkarsa ne yaparız?" diye sorar.
Danışmanlardan biri hemen cevap verir: "Onlara ölüyü nasıl dirilttiğini sordunuz mu?" "Hayır sormadık." "O halde hiç korkmayın başkanım, âlin Bush' u anıtkabire götürün. Atatürk' ü diriltmesini isteyin. Diriltmezse o rezil olur. Yok, eğer diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede koşarsınız !"
Mavili
Adamin biri arabasiyla yola cikmis. Bir golun kenarindan gecerken kirmizi elbiseli bir adam elini kaldirmis, durmasini isaret etmis. Adam arabasini durdurmus.Kirmizi elbiseli adam
-"Merhaba, ben ormanin kirmizili ib*esiyim,
Karnim cok ac. Bana yiyecek bir seyler verir misin" demis.Adam bir parca ekmek vermis tesekkurleri kabul edip yola cikmis.Daglik bir bolgeden gecerken karsisina sarilar icinde bir adam cikmis.Elini kaldirip adama durmasini isaret etmis.
-"Ben bu dagin sarili ib*esiyim. cok susadim. Suyun var mi?" demis.Adam bir sise su vermis yola devam etmis.Yol asfalta cikmis. Bir zaman gectikten sonra mavi elbiseler icinde bir adam el kaldirmis, durmasini isaret etmis.
Adam sinirlenmis :
- "Soyle bakalim asfaltin mavili ib*esi, Ne istiyorsun" - Ehliyet ve ruhsat lütfen...
YA DA Kadınla kocasının arasında uzun süredir bir faaliyet yokmuş. Koca ne yaparsa yapsın karısının ilgisini çekmeyi başaramıyormuş. En sonunda çareyi karısını bir psikoloğa götürmekte bulmuş. Psikolog genç ve güzel kadını problemini cözmek için :
"Anlatın bakalım bir gününüz nasıl geçiyor "demiş.
Kadıncağız baslamış anlatmaya ...
"Sabahlari işe geç kalmamak için taksiyle gidiyorum. Fakat yanımda para bulunmadığından soför " Bayan ya parayı ödersiniz ya da .." diyor. Mecbur kaldığım için ' ya da ' yı seçiyorum.
Durum böyle olunca işe gec kalıyorum tabii Patronu kapıda kaşlarını çatmış beni beklerken buluyorum. Patron," ise böyle geç gelmeye devam edersen seni işten atarım ya da .." diyor. Yine 'ya da' yı tercih etmek zorunda kalıyorum.
Akşam eve yorgun argın geldiğimde ev sahibi kapıya dayanıp kirayı yine bir hafta geciktirdiğimizi belirterek " ya kirayı hemen ödersiniz ya da ." diyor. Eee, haliyle 'yada' yı tercih ediyorum.
Kocam eve geldiğinde de o işi yapacak halim kalmıyor tahmin edersiniz "
Psikolog kadına bakıyor :
"Hanımefendi tüm bu anlattıklarınızı kocanıza anlatabilirim ya da..."
İSTİFA Çok zengin bir petrol şeyhi oteldeki odasına girer girmez hemen telefona sarılır ve arkadaşının verdiği bir kadının telefonunu çevirerek: "Bak güzelim ben buraya bir iş anlaşması imzalamaya geldim, telefonunu araba motoru üreticisi bir arkadaşımdan aldım; 2 saat sonra başka bir şehre gidiyorum. Benimle 1 saat geçirirsen sana bin dolar, bir araba ve de bir pırlanta yüzük vereceğim" der.
Karşıdaki ses sevinçle: "Beyefendi ben otelin sekreteriyim. Dışarıyı aramak için 9 tuşuna basacaktınız.. Ama merak etmeyin, sakin olun ben şimdi istifa ediyorum ve hemen yanınıza geliyorum.."
Temel Toplantıda temel toplatıda bir adma 2 de birde sorarmış -temel:ula sen japon misun? -adam:hayır deilim. temel 2 dakka sonra gene sorar -temel:ula sen japon misun? -adam:deilim. der gene bu böyle sorup sorup gider temel en sonunda adama der ki -temel:ula sen japon misun? adama en sonunda gına gelir ve -adam:evet japonum varmı der. -temel:hiç benzemisun der.
JAKOB
Konu: Geri: Tayyib ve Bush C.tesi Mayıs 24, 2008 2:44 am
Komik
T-Rap
Konu: Geri: Tayyib ve Bush C.tesi Mayıs 24, 2008 5:24 am
hackercasus
Konu: Geri: Tayyib ve Bush Salı Haz. 10, 2008 1:03 am