Avuçlarımda sakladığım üç beş kırık umudum var sadece başka da hiçbir şeyim Elimde avucumda ne varsa yitirerek yürüyorum gözlerinden başka bir yere bakmamaya çalışarak çünkü gözlerin deniz fenerim benim gözlerine bakmazsam . . . düşeceğim . .
Ne masaLım ne de bir şiir
KeLimeLere anLam yükLemekten vazgeçtim AnLatasım yok AnLayasım yok ÖyLesine işte...
Nasıl geçer bilmem Üstümdeki sen lekeleri Ben olduğum yerde dururken Benden gitmiş aşk sözcükleri v
ßu kez anLadm kuru daLLardan ypma ßi kprüDen qeci0rum
Yorma kendini boşuna... .Çaresi yok bu işin sonu gelmez nefretin
yüzüme bakmaya yüzü olmayan kişi arkami dönüp qitsem beni özlermiki?
qeL artik ςok yordu sensizLik koLum kanadim kirik DAYANMAYA GÜCÜ YOK meLeqiin sensiz ςok yanliz qelde bitsin bu yanlizlik !...
Giden gittiğiyle bitmiştir hep.
Aşk yanında olanı sevmek değil uzakta olanı hissetmektir. Uzaklıklar sevenler için önemsizdir. Çünkü gerçek sevgiyi anlatan tek duygu sevdiğini özlemektir...
Kendimin ne olduqunu izin verin de sizden daha çok biliyim
Dewam edeceKsin yaLandan yaşamaya
ZamaNa bıRaktık ÇNkü biz hp yRm kaLdık 1 masaL gbi Offf olmuyr.. Bir türlü başlamıyoR Kimseler bilmesin BNle yaşasın ölsün bu a$kk Durdurak bilmeden Yaşlarım dinmeden
woLume %500
Ne kadar sacmadir unutmak lafi! Nedense kimse yürekten söyleyemez... "Ben onu unuttum" demek bile hatirlamaktir "unuttugunu" cogu kez...
Adına aşk diyorlar gelecek diyorlar... bana yetmiyor.
Tınlamıyom Bile
unuTmaDan diLe bi diLeK beLki ..
Yarim sen yokken ben herqün incitiLdim. Binbir parça binbir hayaL içinde eziLdi