Xx Msn Board xX Paylasim Merkeziniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Msn Meraklılarının BuLuşma Noktası , Msn Messenger yahoo Hack,Hacker hakkında aradığınız Ne varsa Burada!!

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hotmail de şahsın gizli sorusunu öğrenmek

YazarMesaj
hackercasus
Uzmn.Hacker
Uzmn.Hacker
hackercasus

Erkek
Rep Puanı :
path="" title="" permalink="">

Takım : Hotmail de şahsın gizli sorusunu öğrenmek D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
Sanal Hayvanı : Hotmail de şahsın gizli sorusunu öğrenmek Ejderha890bf
Ruh Hali : Hotmail de şahsın gizli sorusunu öğrenmek Anlayi10

ÖzeLLikLer
+Rep Gücü:
Hotmail de şahsın gizli sorusunu öğrenmek Left_bar_bleue10000/10000Hotmail de şahsın gizli sorusunu öğrenmek Empty_bar_bleue  (10000/10000)
Hotmail de şahsın gizli sorusunu öğrenmek Empty
MesajKonu: Hotmail de şahsın gizli sorusunu öğrenmek   Hotmail de şahsın gizli sorusunu öğrenmek Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 10:18 am

Hotmail de şahsın gizli sorusunu öğrenmek için bir yöntem olabilir(Sosyal mühendislik).Şahısa bayan bir nickle hotmailden yeni aldığız adresi msn sine ekletiniz(%90 ekliyorlar). Biraz daha gerçekçi olması içinde bir bayan resni ekleyin avatarınıza (google dan grafiklerde aratabilirsiniz).Muhabbetinizi kurduktan sonra (biraz zaman alacak) üniversite de okuduğunuzu ve tez konusu olarak ta bir anketinizin olduğunu ve bu ankete onunda katılmasını isteyin.Ankete çaktırmadan gizli sorusuna cevap verebilecek şekilde hazırlayın.Sunaca ulaşabilirsiniz.Ben ulaştım gizli sorusu :ilk havyanızın adı
Anketim: hiç hayvan beslediniz mi cevabı: evet
Cinsiyeti ve türü cevabı: erkek –kedi
Onu ne isimle çağırıyorsunuz cevabı: minnoş
Benim 1 haftamı aldı.5 gün boyunca muhabbetimi artırdım.Anketime katılmasını istedim o da kabul etti…Denemede fayda olur diye düşünüyorum…

Hotmail de şahsın gizli sorusunu öğrenmek
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-