Xx Msn Board xX Paylasim Merkeziniz.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Msn Meraklılarının BuLuşma Noktası , Msn Messenger yahoo Hack,Hacker hakkında aradığınız Ne varsa Burada!!

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Remote File Inclusion

YazarMesaj
hackercasus
Uzmn.Hacker
Uzmn.Hacker
hackercasus

Erkek
Rep Puanı :
path="" title="" permalink="">

Takım : Remote File Inclusion D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802
Sanal Hayvanı : Remote File Inclusion Ejderha890bf
Ruh Hali : Remote File Inclusion Anlayi10

ÖzeLLikLer
+Rep Gücü:
Remote File Inclusion Left_bar_bleue10000/10000Remote File Inclusion Empty_bar_bleue  (10000/10000)
Remote File Inclusion Empty
MesajKonu: Remote File Inclusion   Remote File Inclusion Icon_minitimeSalı Haz. 10, 2008 1:44 am

Yeni başlayan arkadaşlara Remote File Inclusion(RFI) ile ilgili bir döküman yazdım ve onu yayınlamak istiyorum.

Özellikle Önemli yazdıklarımı çok dikkatli okuyun.

--##Anlatım##--

S : RFI açığı nasıl bırakılır? (Önemli)

C : Sayfada bir değişken vardır.Ve include ediliyordur.Ama o değişken tanımlanmamıştır.Ve biz bu değişkeni tanımlarız.Oraya shell(c99,r57 vs.) adresi yazarız ve sonuna ? (soru işareti) koyarız.

S : RFI açığı nasıl kapatılır? (Önemli)

C :
İlk yöntem : Sayfada tanımlanmamış değişken bırakmazsın.
İkinci yöntem : Sayfada tanımlanmış değer bırakabilirsin fakat bunun içinde http ? ve buna benzer kelimeleri sansürlersin.Yada o kelimeleri görürse index e yönlendirirsin.

S : RFI açıklı siteler nasıl bulunur ?

C : Dorklar üretiriz.Mesela en basidinden : .php?page=news.php gibi.Biz burada news.php yi silip Shell Adresimizi yazıp sonuna soru işareti koyuyoruz.

S : Shell Soktuk Ya Sonrası ?? (Önemli)

C : Eğer yandaki tabloda izinler(Perms) bölümündeki yazılar yeşil ile yazıldıysa.Onları editleyebilir silebilir ve okuyabilirsin.Eğer beyazsa yanlızca okuyabilirsin.Fakat kırmızıysa ne okuyabilirsin nede değiştirebilirisin.

S : Config dosyasını buldum nasıl root oalcağım ?? (Önemli)

C : Çok kolay sadece sağ üst köşeden SQL bölümüne gir.Config dosyasındaki verileri doğru yere gir sonra istersen kendini admin yap istersen hacked yaz istersen meta at yönlendir.Keyfin bilir.

S : Site RFI açığına karşı önlem almış.Nasıl geçebilirim ?

C : Geçemezsin

S : Alt serverlara nasıl geçebilirim ?? (Önemli)

C : Bu da çok kolay.Öncelikle sol üst köşedeki adres yerine bak.( color=#000000/ color=#000000home/ color=#000000siteadresi.com/p color=#000000ublic_html/ gibi.)Örnekte verdiğim yerde siteadresi.com adresinden önceki kısma(örnekte home) tıkla.Sonra sitelri göreceksin.

--##Anlatım Sonu##--

Remote File Inclusion
1 sayfadaki 1 sayfası